Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Lüzum bayilerimiz gerekse elden global satış olarak bayağıda mevzi meydan illere hizmet vermekteyiz.

Yangın merdivenleri çoğunlukla yangın dolapları, yangın bapları veya gayrı eşyalar tarafından engellenebilir. Bu gestalt yangın tahliyesini zorlaştırır. Öncelikle, yangın merdivenlerinin erişimini her devran erkin bırakmalısınız.

Yangın baplarının üretim amacı insan sağlamlığını yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara müsait şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın kapısı, dışarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin madun yeğinndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin huzurı keşik, yangın bapları ekseri özel istila ve kapı menteşeleri üzere başka yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Sadık yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye yararlı raporunun alınması dâhilin en önemli adımdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu pozisyon haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kaçış yolları ve diğer tedbirler, yangın yahut diğer müstacel durumlarda birey Yangın Kapısı eminğinin salt tek bir tedbire dayandırılmayacağı şekilde tasarlanır.

Yangın yahut ivedili vaziyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi midein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page